lämpölaite maalämpö.png

Maalämpö

Maalämpö oikein mitoitettuna ja huolellisesti toteutettuna on energiatehokkain ja ympäristöystävällisin lämmitysmuoto. Se on myös suosituin lämmitysmuoto uudiskohteissa. Maalämpö käyttää nimensä mukaisesti maaperästä saatavaa lämpöenergiaa joka otetaan lämpökaivosta tai keruupiiristä. Maalämpö mahdollistaa jopa 70 % säästön omakotitalon energiankulutuksessa. Omakotitaloissa säästöprosentti on suurempi kuin kiinteistöissä, mutta suhteessa maalämpö säästä aina sitä enemmän mitä suurempi kiinteistö on.

Maalämmön mitoitus

Pohjoisten olosuhteiden mukaan mitoitettu maalämpöjärjestelmä on hyvä sijoitus joka maksaa itsensä takaisin varsin nopeasti. Maalämpöjärjestelmä mitoitetaan aina katsomalla kiinteistöä kokonaisuutena. Perusperiaatteena maalämpöpumpun teholuokka, lämpökaivojen määrä ja syvyys saadaan selvitettyä nykyisen lämmön ja lämpimän käyttöveden kulutuksen mukaan.

Maalämpö Bosch Lämpömestarilta

Olemme Bosch Lämpömestari, eli valtuutettu jälleenmyyjä ja energia—asiantuntija. Ostaessasi Bosch maalämpöpumpun meiltä, saat sille pidennetyn kuuden vuoden takuun ja maalämpöpumpun kompressorille 10 vuoden kompressoritakuun.