Tietoa Lämpökarhusta

 

Lämpökarhu on suomalainen energiapalveluyhtiö. Yhtiö palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti energiaremonteissa ja lämpölaiteasennuksissa. Toimintamme pääpaino on Keski-Suomen ja Uudenmaan alueille. Mahdollisuuksien mukaan palvelemme myös laajemmin Suomessa. Kysy mahdollisuuksistasi yhteydenotolla.

avaimet.jpg
karhuleima.png

Elinkaariajattelu

Energiapalvelumme alkaa kokonaisuuden kartoituksesta ja alustavien laskelmien perusteella päätetään varsinaisen suunnittelutyön aloittamisesta. Suunnitelmien toteuttamisesta otamme kokonaisvastuun urakoinnissa. Ylläpidossa kytkemme kiinteistön huolenpitojärjestelmään onnistumisen varmistamiseksi. Ihanteellinen energiaremontti säästää rahaa, parantaa käyttömukavuutta ja lisää kiinteistön arvoa.

Konstailematon toteutus

Lämpökarhun antaa enemmän kuin on totuttu. Huolellisen suunnittelun ja toteutuksen seuraksena saavutetaan paras lopputulos. Samaan aikaan kiinteistöjen käyttäjille aiheutuvat häiriöt, kuten vesikatkot ovat meillä minimaaliset (jopa alle 4 tuntia), mistä johtuen esim. isännöitsijälle tulevat yhteydenotot jäävät vähäisiksi.

Asennuksen toteuttavat vastuunsa tuntevat asennustiimit. Jatkuvan oppimisen periaatteita pyrimme tuottamaan parasta mahdollista laatua. Yhtiö tuo kiinteistöjen hallinnoinnin ammattilaisille helppoutta, mukavuutta ja edullisuutta talotekniikan teknisen ylläpidon järjestämisessä.

Tavoitteet

Tavoitteenamme on tuoda energiatehokkuus kiinteistösi hallintaan ja saavuttaa merkittävää säästöä mukavuudesta tinkimättä. Uskomme, että tämä on mahdollista teknologian ja konstailemattoman toteutuksen seurauksena. Pyrkimyksemme on, että vuoteen 2023 mennessä olemme johtava modernin talotekniikan ylläpitäjä Suomessa.