Tietoa Lämpökarhusta

 

Lämpökarhu on laadusta tinkimätön ja palveleva suomalainen energiapalveluyhtiö. Suunnittelemme ja toteutamme energiaremontit ja lämpölaiteasennukset viimeistä piirtoa myöten harkitusti ja kuhunkin kohteeseen räätälöidysti. Toimintamme pääpaino on Keski-Suomen ja Uudenmaan alueilla – sopimuksen mukaan laajemminkin Suomessa. Ota yhteyttä.

avaimet.jpg

Elinkaariajattelu

Lämpökarhu erottuu monesta kilpailijastaan palvelun kattavuudessa. Perustamme toimintamme elinkaariajatteluun, jonka mukaan talotekniikka voidaan optimoida mahdollisimman taloudelliseksi ja ympäristöystävälliseksi, kun ammattilaiset seuraavat ja huoltavat laitteistoja koko niiden elinkaaren ajan.

Energiapalvelumme alkaa kokonaisuuden kartoituksesta ja laskelmista, joiden perusteella päätetään projektin laajuus ja aloitetaan varsinainen suunnittelutyö. Suunnitelmien toteutusvaiheessa otamme kokonaisvastuun urakoinnista.

Palvelumme ei lakkaa asennukseen. Uusi järjestelmänne on vähintään takuuajan etähallinnassamme, jolloin viritämme sen toiminnan huippuunsa ja korjaamme mahdolliset viat. Sopimuksen mukaan palvelua voi jatkaa takuuajan jälkeenkin. Toimintamme on proaktiivista: sinun ei tarvitse kantaa huolta talotekniikkasi optimaalisesta toiminnasta, vaan me säästämme rahaa sinulle.

Konstailematon toteutus

Lämpökarhu antaa enemmän kuin on totuttu. Huolellinen suunnittelu ja toteutus takaavat parhaan lopputuloksen. Valitsemme kuhunkin kohteeseen aina parhaiten juuri siihen sopivat materiaalit ja laitteet. Tarkalla etukäteissuunnittelulla pystymme myös pitämään minimaalisina asukkaille koituvat häiriöt. Esimerkiksi vesikatkon ei tarvitse kestää neljää tuntia pitempään.

Asennustiimimme ovat työnsä ja vastuunsa tuntevia ammattilaisia, joille asiakkaiden tyytyväisyys on kunnia-asia. Lämpökarhun avulla talotekniikan hallinnointi ja ylläpito on helppoa ja edullista.

Tavoitteet

Tavoitteenamme on auttaa sinua hallitsemaan kiinteistösi energiankulutusta ja saavuttaa merkittävää säästöä mukavuudesta tinkimättä. Uskomme, että tämä on mahdollista teknologian ja konstailemattoman toteutuksen avulla. Pyrkimyksemme on, että vuoteen 2023 mennessä olemme yksi johtavista nykyaikaisen talotekniikan ylläpitäjistä Suomessa.

Yhteistyö

Bosch Lämpömestari

Lämpömestari suunnittelee ja toteuttaa lämpölaiteasennukset elinkaarimallilla ympäristöä kunnioittaen. Lisätietoja Boschin lämpöpumpuista täältä https://www.bosch-climate.fi ja Bosch tuotekuvasto.

takuulogo 6+10 vuotta.png

6 vuoden takuu

Asentamillemme Bosch maa- ja ilmavesilämpöpumpuille myönnetään 6 vuoden takuun ja 10 vuoden kompressoritakuu.

Leakomatic vesivuotovahti

Vesivuotovahti ehkäisee vesivahinkojen syntymistä. Leakomatic on tässä asiassa meidän mielestä toimivin ja paras.